SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Jessicas fond

2012-07-07

 

 I stället för att skicka blommor till Jessicas begravning, så kan ni hjälpa till här, ni kan naturligt vis lämna blommor om ni vill. Vi vet att det finns många personer i Jessicas närhet som, precis som jag, på olika sätt vill hjälpa till i denna svåra stund. Ett sätt kan vara genom att bidra ekonomiskt till Jessis begravning. Om du vill och HAR MÖJLiGHET (hon var en riktig Che-ist) så sätt in valfritt bidrag på jessicas pappas konto: Nordea, 3234 38 24762, mottagare Fredrik Book. Och märk betalningen "J-dittnamn" (anonymt bidrag går självklart också bra)

 
Kom ihåg, Jessica var en sann antikommersialist och i hennes anda kommer begravningen att hållas. Så, skulle det bli några pengar över så kommer dessa att, i Jessicas namn, skänkas till en hjälporganisation för gatubarn i Latinamerika. Ett syfte som hon själv drömde om att arbeta med. 
/Sara Kukka-Salam Fredrik Book

Antal kommentarer: 2

2012-07-10 00:16:59 - Heléna

Fredrik, om ni skulle starta en till fond, typ Jessica Siréns minnesfond för frihetskämpande/solidaritetsmedvetna/rättvisetänkande/ - ungdomar .... att kunna driva en fond vidare i Jessica namn, att ge oss möjlighet att sätta in pengar vid hennes födelsedag .... jul.... eller när som. Att låta en fond i hennes namn få leva vidare med de ideal hon stod för .... kan du och kanske Sara och någon mer tänka er att göra det. Tänk vad fint att kunna dela ut ett stipendium till en ungdom ex den 10 september.... varje år... eller vartannat år. Det här är en tanke och ett förslag/alternativ till den fond som redan finns, men som kommer att få leva vidare i Jessicas namn. Det som behöver göras är att få ett Bg nummer.... och så de som ska sköta fonden o så ska det skrivas "fondens statut". /Heléna

2012-07-11 02:05:31 - johan fröling, froling.johan@telia.com

nu sitter man här... denna regninga sommarnatt...i skyddet på sin altan.. tänt några ljus och vin i sitt glas... på radion som står på hörs "P.Lemarc" och hans "älskad från första stund".. ja ens tankar dom liksom vandra o far... tårar ja liksom tränger sig fram och rinner ner.. ja enat av jordens dragningskraft.. men våra minnen av just dig..kommer alltid alltid finnas kvar..för du J var så underbar..kommer alltid att va saknad.. ja för just den som du var..
ja helt helt speciell..omtänksam och så snäll..höjer mitt glas mot himmelen ovan mig..och hoppas att du det ser..mina tankar går till dig..din far..och alla vänner du har... J förevigt saknad den saken kommer..alltid alltid stå kvar.. tack för det du gav oss.. sov så söt..
R.I.P. (din farbror)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden