SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Får ingen ro!!!!

2012-07-04

Sitter hemma och kan inte sova, jag får ingen ro i kroppen, det är så mycket som måste göras, så många beslut att ta, så många att ringa.

Jag vet inte hur man ska må, hur gör man vid stunder som denna, jag vet bara att saknaden är så stor, tomheten så påtalande, hjärtat har så ont. Jag vet att jag har folk omkring mig som stöttar, vilket är skönt, men saknaden av min dotter är så stor, hon stod mig närmast, hon var mitt allt, alltid mitt första val. Men nu när mitt största är borta ,så känns det så tomt, hur ska tomrummet kunna fyllas och med vad. Allt som vi varit med om tillsammans och alla stunder, minnen, och framtiden, jag vet att minnerna aldrig försvinner och kärleken, men att veta att framtiden inte ger några ny minnen, gör mig rädd och osäker, jag saknar dig så, jag hoppas du viste att du betydde allt för mig, jag hoppas jag kan göra några bra saker i din anda ,som jag vet att du brydde dig om, fonden ska till något du brann för, om det är det så är det sista jag gör, så ska jag försöka förverkliga dina tankar för andra.

Det är så skönt att du är på väg hem, jag saknar dig så, din pappa för evigt. Papi Book

Antal kommentarer: 3

2012-07-04 07:09:26 - Robban

Lider med dig Fredde , alltid svårt som utomstående att veta vad man kan göra , men mitt stöd till dig finns dygnet runt , bara prata , sitta tyst , spelar ingen roll vad klockan är på dygnet, kan jag så kommer jag om du vill ha sällis, men du kan ALLTID ringa. Finns här för dig always . Supp

2012-07-04 20:54:47 - Kristina Hätälä

(heart)Så fint du skriver.(heart)

2012-07-04 22:24:13 - Richard

Supp
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden