SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

I venezuela

2012-07-02

Väl ner i Meerida venezuela (Merida) så träffade vi många underbara menniskor som gav av av hela sina hjärtan, första dagen tänkte vi bara åka ner till polisen för att se om vi kunde få reda på något eller kunde bidra med något, på hotellet ringde vi till cristal som tog med oss till polisen, där. Mötte vi även jessicas skolkamrater, vi har suttit hos polisen och fiskali så många timmar att vi tappade räkningen, men vi fick även se lite utav Merida, som visade sig vara otroligt vakert.

Målet med resan var att få Jessica på ett plan hem till sverige, viket vi lyckades med sista dagen vi var där, det var mycket komplicerat men det är skönt hon är på väg.

Antal kommentarer: 1

2012-07-02 00:43:30 - johan fröling, froling.johan@telia.com

ja man sitter här i mörkret..o tårarna ja dom liksom rinner ner... och sorgen o saknaden är som den är.. man tänder mången ljus.. o försöker att förstå.. men du du Jessica finns inte kvar.. på denna jord...fast det gör du ju i våra minnen var minut...nu är du på väg hem till ditt födelse land.. så att vi kan hedra dig o ta farväl.... du kommer att bli hyllad av oss alla.. din familj dina vänner och och många fler... vi kommer aldrig aldrig att glömma dig...mina tankar finns hos dig..o förstås hos Fredrik din far..som alltid kommer älska dig..så låt oss tända ett ljus just just för dig Jessica..för evigt saknad..inte glömd.. du som är så varm o underbar..vi som känner dig önskar dig välkommen hem.........
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden