SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Svart på vitt att sverige inte bryr sig

2016-11-17

Då är det bekräftat att jag är ensam med kampen, fann ta sverige och alla myndigheter som skiter i Jessica, mig kvittar det att inte få hjälp men jessica är värd att få hjälp.

va jag inte trasig innan så blev det här inget plåster på såret.....

Antal kommentarer: 2

2016-11-25 15:14:53 - irmeli

Tänker på dig ,tusen och åter tusen styrkekramar. DU har gjort allt i detta ärende, allt Du kunnat, verkligen !! All ära till DIG! Ingen förälder ska någonsin öppna ett brev som detta. Du är Jessicas djupt älskade far.

2016-11-25 18:35:22 - irmeli

Blir så arg när jag läser deras meddelande till dig. Att de inte skäms att skriva att de måste lägga ner förundersökningen pga brist på bevis!! Det är ju de själva som pga sin arrogans valde att inte göra något för att samla ihop bevis från DAG ETT. Att de inte skäms att skriva att de ska lägga ner förundersökningen, en förundersökning som inte var en undersökning!. Man kan inte lägga ner något man aldrig genomfört ens. Kan man inte anmäla dessa poliser och åklagare som valde att inte sköta sitt jobb juni 2012! Självklart har deras passivitet under den första kritiska tiden påverkat allt mycket negativt och läget är svårare MEN man ger inte upp ett arbete vars mål är att sätta dit en mördare!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden