SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Tillbaka igen

2014-03-28

Då är jag tillbaka i Bloggen. Det har varit jobbigt och är jobbigt, men jag har inte gett upp kampen för min dotters rättvisa. Det är mycket snack från min sida på svensk polis och åklagare. Efter mycket sjat ifrån min sida så har dom äntligen skickat en begäran till Venezuelas regering om att Sverige vill ta del av utredningen på Mördade Svenska Jessica.

Nu har dom fått ett svar ifrån Venezuela som skriver, ni får ej ta del av dokumentationen men ni får träffa oss. Dokumentationen får bara anhörig ut.

Jag har påpekat att jag vill själv vara med vid mötena på plats i Venezuela, vilket inte svenska polis tycker är bra. Men jag insisterar på att följa med, eftersom att svenska myndigheter inte kommer få något material, men jag har överlämnat över 400 sidor så att svensk polis kunde starta en förundersökning.

Men åklagaren här i Sverige vet inte vilka han isfall vill träffa, men det har jag berättat, men dom vet inte hur det blir. Nu ska man se över om det finns någon säkerhetsrisk att åka till Venezuela. Sen får vi se vad som händer

Antal kommentarer: 5

2014-03-29 15:42:53

?(heart)

2014-03-30 01:04:21

(heart)(heart)..klart du ska vara med ,hur kan de ens tänka något annat..många styrkekramar...

2014-04-02 12:48:08 - sven, svenolof.siren@elia.com

:@stå på dej myndigheten är fega som fan när det gäller en läxa

2014-05-14 12:26:57 - Mila, yupa.marrua@yahoo.com

Detta fall är lite konstigt.
Jag hörde om detta i min tvättstuga idag. och gooeglade lite om vad det stod på Venezuelanska tidningar om det. Tyvärr inte mer än det beskedet ni fick från början.

Jag är från Venezuelas huvudstaden. Merida är en ganska lugn student stad. Att åka dit och får information direkt från polisen låter inte tokigt faktiskt såvida man inte åker själv..? och talar om för polisen vart man åker och i vilket sammahang...kanske..?

Vill du/familjen ha kontakt med mig? Är du välkommen att maila mig.

Beklagar sorgen verkligen. Detta är ett ovanligt fall för denna stad.

2014-08-22 13:49:54 - daniel, lund-daniel@hotmail.se

Jag vill åka dit med dig Milla
Ok? ;-)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden