SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Den 6 juni

2013-06-06

Sitter på kyrkogården tidig morgon och lyssnar på alla fåglar, det är så rofyllt här inte en kotte här förutom alla fåglar. Du får inte höra all vacker fågelsång, som vanligt gör det ont i mellangärdet när jag sitter här eller när jag tänker på dig, varför tar inte ontet slut, varför fortsätter det bara att mala, jag hittar ingen mening eller förståelse, men saknaden av dig gör sig påmind hela tiden, kan vara ett minne, en person en låt, något som någon har på sig, bilden på din gravsten. Fy fan vad jag saknar dig. Tårarna rinner när jag tänker på att jag skulle stoppat dig ifrån Att åka till venezuela, då hade vi kunnat hitta på något idag. Nu sitter jag här vid din grav och ser på det nysådda gräset och undrar varför, varför hände det dig, varför var det inte jag istället som fick lämna in tofflorna. Jag älskar dig din pappa........

Antal kommentarer: 4

2013-06-07 11:19:22 - Heléna

Ja Fredrik, Jessica är så saknad! Det gör ont hela tiden, fortfarande.

Nästa vecka är det ett helt år sedan, bara tanken gör att det vrider runt i hjärtat av en oändlig smärta ...... älskade Jessica.

Du fattas oss (heart)

Fredrik vi ses kanske på tisdag!

Kram!
Heléna

2013-06-09 23:03:10 - Anna K

Det är så oändligt sorgligt....

2013-06-16 20:27:01 - Maria

Jag går ofta in här med hopp om att rubriken lyder: "nu är han äntligen fast!"
Jag lider med dig och det gör ont i mitt mammahjärta att läsa om din sorg :(
All styrka till dig!!(star)

2013-06-24 21:18:47 - Jennifer, jenniferjansson_@hotmail.com

Hej Fredrik.
Jag heter Jennifer och brukade träffa Jessica när jag var mindre (ca 13 år sedan nu). Min mamma och Pia var nämligen bra vänner och att få följa med hem till henne och träffa Jessica var en av de roligaste sakerna jag visste då, faktum är att Hon var en av de gladaste och härligaste personerna jag hade träffat och varje gång vi sågs hade vi så kul! Vi tappade dessvärre kontakten men jag har alltid undrat hur hon haft det och till och med försökt hittat henne igen på facebook och dylikt. Först idag fick jag veta vad som hänt och jag kan inte i ord förklara hur fruktansvärt ledsen jag är för hennes och eran skull. Jag har ingen koll på hur hennes liv sett ut de senaste åren men utifrån den fantastiska bild och det intryck hon lämnade på mig så gör det så fruktansvärt ont att någon så glad och sprallig ska råka ut för detta fasansfulla, otänkbara som hänt. Att höra om sånt här har alltid berört mig starkt men att det hänt Jessica är inte greppbart. Jag är verkligen så ledsen och hoppas innerligt att uppmärksamheten för detta växer, att du får de reaktioner och den respons som behövs, och såklart framför allt att detta reds ut och att "rättvisan" segrar (om man kan tala om någon sådan i detta fall).
Världens styrkekram till dig som kämpar så hårt, ge inte upp!
"Allt blir bra till slut. Är det inte bra än är det inte slut än"
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden