SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Din närvaro !

2013-02-14

Sitter hos dig återigen på kvällen och tänder ljus, men avsaknaden av din närvaro känns bitter och otrevlig. jahoppas jag inte begär för mycket men jag vill känna något av dig, jag kommer inte vidare, jag mår inge bra. Jag tycker inte om mig själv och vad allt detta håller på att göra med mig, jag drar mig undan och vill fly, som när man ser på molnen en dag med vind, ingetljud inga stora rörelser bara  som ett flyt av rök. 

Känner ingen nyfikenhet på livet, ingen gnista, ingen ork...........

Antal kommentarer: 6

2013-02-14 22:55:49 - Heléna

Fredrik..... sorgen har många "ansikten" och jag tror faktiskt att det är sorgens process som du befinner dig i. Det är jobbigt, likgiltigt och bedrövlig, men det är dagar man/du/vi måste gå igenom.

Det är bra att du skriver här! Det är bra om du pratar med någon om hur du känner..... det spelar inte så stor roll vem du pratar med, bara du pratar med någon som lyssnar på hur du känner, och alla dina känslor som du känner och upplever, det är så det är för dig, det är din sanning och ditt liv. När du pratar och berättar bearbetas sorgen ett litet steg i taget. Men Fredrik, det tar tid, det gör ont länge än!

Saknaden och smärtan i att Jessica för alltid är borta gör så förtvivlat ont. Det går nog inte en dag utan att tårarna rinner och sorgens smärta hugger tag i mig som ett knivhugg.... Jessica var så älskad..... och precis lika mycket är hon saknad och sörjd..... av dig.... av mig.... av många många många andra.

Fredrik, all ork till dig att orka sörja..... du var en fin pappa vet du det!

(flower)

2013-02-15 07:47:41

(heart)(heart)

2013-02-21 14:13:05

Jag saknar dina inlägg Fredrik. Har loggat in på din blog flera gånger om dagen för att se om du skrivit något! (heart)

2013-02-23 17:23:17 - irma

Ryck upp dig! Du har mycket kvar att göra i livet , jag vet inte hur man säger på svenska men för mig är det så att allt negativ som lesdna , sorg, dåliga tankar osv man tas /lägger i en påse och man bär på axlen/ryggen och man försätter att gå i livet.Jag skulle tänka mig att du kunde hedra din dotter på nån sätt , kanske skriva en bok eller göra en smycken alltså en märke på hennes namn eller en tårta /bakelser eller vantar jag vet inte riktig men så alla kunde få veta vem var hon i livet.

2013-03-20 21:52:05 - Angelica , angelica.wig@hotmail.se

Så hemskt det som hänt, jag vet att hon kollar ner på dig från himlen och är stolt över hur du kämpar för att få veta sanningen om vad som hänt henne!(heart)

2013-03-20 21:57:57 - Carro, Jonssonmcarolina@hotmail.com

Hej! Såg precis reportaget på Efterlyst om dig och din dotter. Vill bara skicka styrke kramar till dig! Blev
Väldigt illa berörd . / Carro
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden