SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Det känns så kallt

2013-01-18

kylan ligger som ett täcke över dig, men jag försöker ordna så du har det fint, ljuset ifrån lyktorna guidar mig till dig om natten, väntar på din sten så du får en fin plats att vistas på.

men jag undrar om du ser allt detta eller om det är helt kört efter man lämnat livet, på ett sätt så är det så meningslöst att fundera på om du finns någon annan stans, om du gör det så borde jag märkt det på något sätt, men jag har inte märkt något än.

men min kamp portsätter tills allt är klart, och mördaren får sitt straff och att jo anmälan fått respons, ingen ska behöva göra allt detta som jag blev tvungen att göra själv. nästa förälder ska ta me fan få hjälp, eller så aväcklar sverige ud och ambassader.

är på väg till dig idag, solen skiner och det är så fint ute, önskade att vi kunde åka pulka idag, som när du var liten.............

Antal kommentarer: 2

2013-01-18 14:30:40

Så vackert du har gjort det <3 Jag tror att hon finns med dig och att du tids nog kommer att få känna av det <3 Massa kramar

2013-01-18 21:02:22 - angelika, anjo245@hotmail.com

Fredrik tack för att du kämpar både för din dotter och alla andra, du har alltid så fint hos Jessika och jag tror att hon känner starkt hur mycket du älskar henne.Tack vännen även för att du tittar till Marcus också. Angelika.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden