SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

2013-01-09

idag har jag Jo anmält västerortspolisen, UD , Ambassaden I Bogota samt , Konsulatet i Caracas.

jag kan inte bara sitta här och vänta på att det är någon ifrån Venezuela ringer eller mailar och säger att nu har vi lyckats eller inte lyckats att ta fast Jessicas mördare. atitydsförändringen hos svenska myndigheter måste endras eller så kan vi avskaffa dem.

men att hjälpa till och lägga hur mycket resurser som hälst på martin chibby och den andra samt att angagera sig i Somaliesvenskarna som ska skickas till usa, det går bra. men att angagera sig i Jessica, då reagerar man med en axelryckning. nu vet jag att ud och ambassaden kommer att försvara sig ocg säga att dom har jobbat mycket för att hjälpa till. men jag sitter på svaren och sanningen, vad dom än säger

Antal kommentarer: 4

2013-01-09 13:37:07 - e

Jättebra!
Ud ska absolut få veta när de ej gör sitt arbete. Jag vet hur frukstansvärt okänsliga myndigheter kan vara. De agerar efter lagar. När blev det förbjudet att använda ren medmänsklighet och hjärta även om man jobbar för en myndighet?

2013-01-09 14:01:34 - Eva, reuterskiold@hotmail.com

Hej pappa Fredrik!
Att läsa artikeln i Aftonbladet om din dotter, dig och din kamp griper tag i en och inte heller finner jag de rätta trösteorden jag så gärna skulle vilja ge. Jag hoppas du har bra människor runt omkring dig!

Jag förstår Din frustration över Utrikesdepartementet, ambassaden - mer än väl!!!

Min man omkom för snart två år sedan i en olycka i Marocko och min upplevelse och mina kontakter med UD var lika katastrofala som dina. Det tog över åtta månader att få ut polis- och obduktionsrapport och det var inte UDs förtjänst att de slutligen kom fram.

Resultatet blir precis som du skriver här i din blogg att sorgeprocessen inte fick ha sin gång utan i stället skjutas på framtiden. UDs attityd och inställning väckte bara ilska och gränslös hopplöshet och hur kan detta få fortgå? Efter alla klagomål riktade mot UD i samband med tsunamin skulle man önskat att de förstod att de måste bli bättre.

Med backspegel ångrar jag djupt att jag inte åtminstone försökte synlig- och offentliggöra UDs urusla hantering. Kanske, kanske hade det exempelvis hjälpt dig? Jag är därför dig tacksam att du nått ut i artikeln som berättar.

Vill du kontakta mig är du självfallet välkommen att göra det!

Jag hoppas du får ro. Det kommer att gå bra.

Mina allra varmaste tankar till Dig!
Eva

P.S. Äras bör dock SOS International, vilka gjorde allt rätt från början till slut och med ingredienser som värme och allmän medmänsklighet. Hoppas du fick uppleva detsamma!

2013-01-10 15:09:25

;(8-):S|-):|

2013-02-08 20:14:16 - sofia, .

hej. jag har blivit berord av allt som hant din familj och onskar dig verkligen all lycka med att hitta svar pa alla fragor och att den skyldige hittas. Jag ar sjalv i samma alder som din dotter var, och pa resande fot i latinamerika, darav anledningen till att jag blivit berord tror jag. Det kanns lite konstigt att kommentera sa har pa en helt obekants blogg, men jag tror att manniskor ska hjalpa varandra i sant har. Vi ar sakert manga som last det har, men inte vagar skriva riktigt for att inte trampa in eller vad man nu ska saga. Men man kanner anda med dig och onskar dig allt gott mitt i allt det elandiga..
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden