SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

I morgon tar mitt värsta år slut

2012-12-30

Reflekterar över alla som har besökt bloggen, nu över 40,000, vilket stöd och jag känner att jag inte är ensam att tycka att Sverige sviker, jag ville aldrig ha några pengar av UD, utan tvärt om jag erbjöd mig att betala bara det kom en representant ifrån Sverige , Venezuela krävde det flera gånger, men ingen respons. Konsulatet träffade en polis ifrån Merida och han visade den så kallade självmordslappen, hade bara Robert frågat mig om jag trodde att Jessica skrivit lappen så hade jag kunnat sagt att det är inte min dotter som skrivit, den är förmodligen googel översatt med fel uttal, men inget intresse fanns.

Nu är det snart sista dagen på det år jag vill glömma, har hoppats så många gånger att allt är en film. Men morgondagen kommer jag att fira med min dotter själv, hos henne finner jag ett lugn på något sätt. Jag känner inte igen mig själv men funderar mycket på vad som är viktigt eller inte, rentvå min dotter är det största av allt.
Det är så konstigt att man har så mycket stöd när man löser alla inlägg som lämnats på bloggen och antal besökare, men samtidigt så känner jag mig så ensam, vill inte ha denna känsla, vill bort, fly, blunda och se något gott, men insidan av mina ögonlock visar bara hemska bilder...................

Antal kommentarer: 6

2012-12-31 10:30:17

Hej
Vet hur du känner och mår , jag ska fira Nyår på
min dotters grav.
Vi har kämpat mot cancer i två år men förlorade
kampen i somras .2012 är ett jävla skit år.
Vår Ängel blev 13år./Jojje

2012-12-31 11:06:59 - irma

'Si lloras por haber perdido el sol, las lágrimas no te dejarán ver las estrellas'.
'Om du gråter över att förlora solen kommer tårarna inte låta dig se stjärnorna'.
kram

2012-12-31 11:23:10 - Heléna

Det känns som om det inte spelar någon roll om det så är fem år sedan Jessica dödades.... saknaden kommer alltid att finns där..... men kanske kan det akuta behovet av att prata, krama om henne mattas ut ....lite med åren.

Får försöka se tiden som en vän....

Det gör ont!

(heart)

2013-01-01 13:17:51 - Carina Höglund, tankar-om-allt-mellan-himmel-o-jord.blogspot.se

Behöver du prata med andra som förlorat ett barn genom mord som på olka sätt kämpar med byråkrati och myndighter så hittar du flera genom www.rav.se fins även på facebook www.facebook.com/groups/72527059834/.Där hittar du mig o andra, kontakta gärna privat om du vill pratat. Min erfarenhet är att det känns lite bättre när man får pratat med andra som vet hur det är som har varit med om liknade mardröm även om dom är lite olika. Frid carina

2013-01-05 17:43:11 - Ronny, ak_erik@yahoo.se

Själen överlever döden och jag tror det är möjligt att besöka dom på andra sidan. Här är ett par länkar du kan läsa om olika tekniker men det finns mycket mer på nätet.
www.monroeinstitute.org
www.iacworld.org
louisobe.com/body-journal

2013-01-08 17:21:54 - Anna, grenlof@hotmail.com

Jag tänker på dej. Du är fantastisk. Ge aldrig upp. (flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden