SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Motstånd hemifrån

2012-12-04

Vet inte om jag ska packa ihop och åka hem med oförättat ärend. Trodde inte jag skulle möta motstånd hemifrån, blir ledsen av att få reda på det och den ork jag måste lägga här i Merida, ska jag behöva dela den ork med annat tjafs, vet inte men skit vald jag tappar sugen......

jag tror att det är många som vill att jag fortsätter, bloggen är öppnad 21.715. Ggr så några verkar bry sig iallafall.

Antal kommentarer: 4

2012-12-04 20:42:46 - Heléna

Kämpa på Fredrik! Just nu gör du det du "måste"! Du får ta en sak i taget! Självklart vill vi att om du bara orkar, fortsätt! Men bara om du själv orkar, du är viktig!

Kram till kämpar-Fredrik!

2012-12-04 21:30:17 - Livia

Skit fullständigt i det där skitsnacket!! Jag läste "det" för en stund sen och det är pinsamt hur folk beter sig. Du gör detta för dig själv men även för alla andra som så gärna också vill ha svar och vad hade vi gjort om du inte orkat göra allt du har gjort Fredrik? Du är fan bäst, du har visat mig hur en pappa ska vara, hur man är en medmänniska, hur man visar äkta kärlek och inte bara nu efter Jessicas bortgång men innan också, fan va du har kämpat!!!!!! Jag hade ingen aning om detta för några år sen men nu när jag vet allt du gjort för Jessica så blir jag så stolt över att jag kan kalla dig min morbror. Min skojmorbror Fredde som va jultomte den där julen vi va hos er och Jessica påpekade att tomten hade samma klocka som hennes pappa och den unge man som kämpade så hårt för att ge Jessica det bästa! Fan va stolt hon va över dig. Och vi med!
Puss på dig!! (heart)(heart) Jag önskar jag kunde göra mer än bara skriva ett par rader..

2012-12-05 11:54:03 - Kickan, birkestad@gmail.com

Kämpa på! Skit i vad andra tycker, det här gör du för din skull. Kram på dig

2012-12-05 15:12:31

Men herregud strunta i dem - asså den som motsätter sig detta får göra det, låt det inte påverka dig, folk verkar vara i ett förvirrat tillstånd och vet inte hur de ska reagera eller uttrycka sig. Jag instämmer med Livia, Jessica är så stolt över dig var hon än är. du är grym fredrik glöm aldrig det!
En sann kämpe! massa kärlek och styrka till dig (heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden