SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Bogota en dag till

2012-11-07

Blir kvar en dag til, jag bad receptionen ringa flygplatsen för att se om hojen kommit, nix det blir en dag till i Bogota, jag bestämde mig för att åka linbana upp på ett berg med utsikt över hela Bogota, det fanns även en kyrka där, jag tände ljus, grät, ångest, ingen bra kännsla. Jag var där i 4 timmar, jag vet att Jessica skulle ha älskat att vara här. På väg därifrån tog jag en promenad på stan, gick på en lite lugnare gata ,när en kille följde efter mig, jag förberedde mig på rån, jag stannade till vid ett skyltfönster, han paserade jag vände och han me,  jag gick ut i gatan för att korsa den, då tog han tag i min ryggsäck som jag hade på framsidan, han sa nåt på spanska, jag skrek på engelska, va fan gör du samtidigt knöt jag näven och höjde min arm, han släppte och sa förlåt och gick därifrån. Jag trodde jag skulle bli rädde, men jag kännde inget, så jag gick och tog en fika.

Antal kommentarer: 3

2012-11-07 21:46:25 - Heléna

Fredrik! Du såg säkert skräckinjagande ut! Tur att du också säkert "lät arg och farlig" för det var precis det jag och Richard pratade om nu innan du åkte..... du kan se rätt tuff och "farlig" ut.... men börjar du prata så hör man hur "snäll" du är!

Bra att du är på din vakt!

Som vanligt..... vi finns hos dig i tanken..... skickar styrka och kraft!

Heléna

2012-11-08 21:11:46 - Livia

Hahaha! Bra där att du skrämde den jäveln! Jag tänker på dig varje dag! Vi käkade middag förra veckan tillsammans jag, Rebecca, mamma, nano och Malin. Du saknades verkligen, Jessica också. Se till att fixa detta nu så att vi kan ses snart igen! Du får inte ge upp nu när du kommit så långt! Låt oss ge dig så mycket kraft vi kan..

2012-11-10 11:21:29 - Heléna

Fredrik.... hur går det för dig....? Blir smått orolig när det inte kommer någon uppdatering här.... oron är för dig....!

Hoppas du fått din motorcykel och kommit vidare!

Styrkekramar!
Heléna
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden