SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Ambassaden Bogota, besvikelse

2012-11-07

6 november Bogota 

 
Vaknade och det var kallt ute, ca 10 grader, låg kvar i sängen för att hålla värmen, inga element och dom lite varmare kläderna ligger i packningen på hojen. När klockan blev 9 så kollade jag vart ambassaden låg och bestämde mig för att gå dit. Jag har tänkt mycket på sadeln i 900 mil, om jag skulle eller inte skulle besöka ambassaden i Bogota, jag hade ju ändå vägarna förbi. Men på något sätt så ville jag höra vad hade att säga, och så ville jag berätta på vilket jävla sätt dom har behandlat mig. Kontentan av när jag kom dit, så blev bemötandet, typ att du kan ju inte bara komma här och tro att du kan få prata, men om vi får din mail adress så kan vi kontakta dig. Jag svarade att alla uppgifter lämnade jag till ud den 12 juni, och jag sa att jag går inte härifrån förenas jag fått prata med någon, så jag fick sätta mig ner och vänta. Till slut kom Pontus ner och sa hej, men han sitter i ett möte så vi kan träffas lite senare, jag väntade och till slut kom Pontus och chefen, kommer inte ihåg vad han hette, jag var så laddad och förbannad, och fruktansvärt besviken. vi gick till ett café och pratade i 50 minuter, jag spelad in hela samtalet. Dom tycket själva att kommunikationen kunde varit bättre, mer än så blev det inte, dom skyller på att det är jobbigt med Venezuela.
Jag lämnar ambasaden och känner mig glad att jag fått berätta vilka jävla snubbar dom är som glider omkring i bankpyjamas, men samtidigt så känner jag mig mer ensam än någonsin, och nu börjar det bli skit jobbigt med alla tankar, jag har 56 mil till gränsen Venezuela. Nu vet jag inte om jag vill eller orkar åka in i landet som fick min dotter till himlen. Saknaden blir så påtaglig nu och det gör så ont........ Vet inte vad jag ska skriva. 

Antal kommentarer: 5

2012-11-07 07:32:15 - angelika, anjo245@hotmail.com

Fredrik,ge inte upp vännen,du har kämpat så länge och har varit så duktig med allt detta, att söka fram sanningen,vi alla känner med dig och tänker på allt du går igenom.Skickar dig en varm kram och vill bara att du ska komma hem välbehållen.Din vän från kyrkogården. Angelika.

2012-11-07 08:30:18 - Heléna

Det är jobbigt på din "Pilgrimsresa för Jessica" det enda lilla vi kan är att skriva här och tala om att vi finns med i tanken och vi stöttar dig Fredrik!

Hoppas att du hittar den styrka och kraft du behöver för att åka vidare och söka de svar du/vi behöver...... du är en riktig kämpe Fredrik!

Kram!
Heléna

2012-11-07 09:10:34 - Camilla, camilla.bystedt@spray.se

Hej Fredde!!
Du klarar detta, du är starkare än vad du tror. vi tror på dej o vi är med dej på din resa!! Styrkekramar till dej! Kram Camilla. (Jockes)

2012-11-07 09:20:51 - Charlotte

Fredrik, precis som Jessica är med dig på din resa finns vi också med dig och tror på dig.
All styrka och många kramar.

2012-11-07 14:46:40 - chrille, frittes@frittes-billack.se

Heja Fredde bra att du talade om för dom där snubbarna vilka jäkla lirare dom är.Vi stöttar dig.Ta nya tag nu så åker du vidare när du laddat om. Mvhchrille;)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden