SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Sista dan i Costa Rica

2012-11-03

Sitter och tänker  dagan som gått. Startade dagen och körde mot San Jose, uppe i bergen va det så dimmigt och tok regnande, innan jag fick på mig regnstället, så var jag plaskblöt, väl nere från bergen så blev det kvavt och jag hängde upp allt på hojen så det skulle torka när jag körde. Ska försöka hitta något ställe som kan tvätta mina kläder idag. det var ganska behagligt väder idag, molnigt och ca 25 grader, men nu på kvällen så är det vindstilla och det känns som att sitta i en bastu, jag sitter på en terass utanför mitt rum och skriver och tänker. Klockan är 17,33 och jag har ätit natchos, jag väntar på att mina köäder ska bli klara för tvätt hämtning, när jag sitter här så blir jag helt förvånad. Jag vet inte när dom firar jul här i Costa Rica. Men medans jag varit och ätit så har det dykt upp flera Julgranar som blinkar. Imitt tycke kanske lite tidigt. Att komma till Costa Rica var på många sätt en upplevelse och ett helt annat land å då menar jag, bilarna, hojarna och vissa hus, samt att detär otroligt grönt och välskött i varje liten trädgård. Imorgon åker jag in i Panama, jag har 40 mil till flygplatsen som ligger efter Panamakanalen. Till gänsen har jag 3 mil kanske. Jag ska köpa nya ljus till Jessica imorgon, tänker mycket på Jessica nu och min nya kompis, känslorna blir större och större ju närmare jag kommer, vilket jag var medveten om, men att det skulle komma redan halvvägs, det trodde jag inte, möjligtvis nar jag kom till Colombia. Men det är som det är med det. Fan kan inte sluta stirra på julgranen, 

Antal kommentarer: 2

2012-11-04 09:02:47 - angelika, anjo245@hotmail.com

Godmorgon Fredrik,följer din resa genom att läsa allt du skriver här,vill att du ska veta att vi alla tänker på dig och hur du kör längst din långa resa.Vill nu bara skriva till Jessica några rader:Jessica vännen vi var hos dig igår och tände ljus och beundrade allt fint du har hos dig,din far som älskar dig så mycket har tänkt på allt runt din viloplats,Malin är där också varje dag,flera gånger om dan ibland och kollar till dig så som din far gjorde när han var här.Jessica du har en underbar omtänksam pappa som gör allt för dig.Vill bara att du ska veta det där du är, men är säker på att du redan visste det.Hoppas och önskar att du och Marcus hittat varandra där ni nu är och tar hand om varandra.Vi saknar er så mycket älskade barn.Kram från Marcus mamma Angelika. R.I.P våra små änglar.

2012-11-04 11:08:46 - Heléna

Fredrik, de är nog bara ute med julgranen i god tid. Man firar jul precis som i många andra länder den 25:e december är den "viktiga dagen" så firandet börjar den 24:e på kvällen och kan pågå långt inpå natten.

Här hemma har affärerna haft julsakerna framme ett par veckor nu.

Jessica finns hos oss i tanken, gissar att många tände ljus för henne igår. Precis som jag gjorde.

Du finns i våra tankar.... och självklart Jessica med..... mest hela tiden!

Kram! Kör försiktigt!
Heléna
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden