SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Svalorna, Leon, Nicaragua

2012-11-02

idag vaknade jag i Esteli, och förberadde mig på att åka till Leon, för att besöka svalorna där, på väg dit fick jag punka, men jag har med mig repsats, sa det tog 10 minuter att fixa, jag kom fram till Leon och fick träffa dom som jobbar där och en presentation hur dom jobbar och hur det går, jag fick ett mycket trevlig bemötande och har fått stor insikt i vad som behövs göras, så till alla er som vill sa satt in en slant på svalornas konto, det är till verksamheten, man kan märka pengarna med nicaragua om man vill. senare på eftermiddan satte jag mig på hojen för att åka mot Managua, där jag hittade ett super mysigt hotell. med taskigt internet, men imorgon åker jag mot Costa Rica, med mycket i mitt bagage om Svalaorna.

till er på Svalorna, tack för att ni tog emot mig och berattade om ert jobb, min resa har blivit mycket rikare efter beöoket hos er. mvh Fredrik Book

Antal kommentarer: 2

2012-11-02 15:20:50 - Heléna

Fredrik, nu kanske du kan förstå vad det var som drev Jessica ut i världen och hur det kom sig att hon brann för olika hjälpprojekt..... du ser saker ur ett "Jessicaperspektiv" nu.

Kör försiktigt!

2012-11-04 04:36:42 - Clara Olander, clara.olander@svalorna.se, www.svalorna.se

Tack till dig Fredrik för det generösa sätt på vilket du delat med dig av din historia och gett oss hopp, inspiration och uppmuntran. Du är varmt välkommen och jag är övertygad om att du inte kan hedra din dotter på ett bättre sätt än att söka rättvisa och hjälpa andra att inte utsättas för det samma. Det har gett oss mycket att få träffa dig och vi håller kontakten.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden