SAKNAD

Vi kan alla hjälpas åt att stoppa kvinnovåldet

Honduras och Nicaragua

2012-10-30

Resan genom Honduras utan problem, det var lika vackert  som övriga länder i cantral america, tullade in i Nicaragua, har mött mina första korupta personer, jag läste en massa bloggar om folk som åkt i dessa länder, vanligen så blir man stoppad lite överallt och blir trungen att muta sig fram, men jag har klarat mig genom alla länder utan problem med polis eller militär, men idag när slla papper var klara ifrån Honduras och jag skulle in i Nicaragua, då var rebeviset och min nummerskylt inte i orginal, det kostade 350 dollar att fixa alla papper, det har inte varit några problem tidigar, men denna polis ville nog köpa något fint till frugan, så jag säger här kommer till dig varsigoooda frugan. Vad gör man, betalar och ser glad ut. Det har varit fruktansvärt varmt nu i två dagar att köra, så jsg hoppas det blir lite svalare nu när jag kommit till Esteli i Nicaragua där jag ska jobba som volontär åt Svalorna ifrån sverige, jag ska träffa en tjej som heter Clara imorgon för att se vad och hur dom jobbar, jag vill bidra med Jessicas fond och min arbetskraft, hoppas att detta kan ge mig någon mening med vad som hänt Jessica, kvällarna på hotellen är jobbiga, det är då man får tid att reflektera och tänka På min dotter, på dagarna är det full focus på att hitta och köra, allt funkar ganska bra, det är lite problem med skyltningen av vägarna, man ser en skylt. Eteli men den försvinner för att dyka upp 10 mil senare, då har man svängt fel 4 gånger. Men va fan, viva la lucha.....

Antal kommentarer: 1

2012-10-30 09:00:34 - Heléna

Fredrik du har en så skön och härlig inställning, precis som många borde ha! "Det är väl inte hela världen" det finns allvarligare saker att bråka/fundera/ tjafsa om .... du får vara glad att du bidragit till nåt fint till "polisen fru" kul att hon också fick bli glad! :)

Ska bli spännande att läsa om ditt volontärarbete!

Kör försiktigt Fredrik! Jessica är säkert med dig och pratar så där snabbt som bara hon kan med sina änglavänner om allt som du är med om under resan....och hon gör det av stolthet!

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden